Osmose water

                              ilri.nl

Wat is osmotisch water

Het is leidingwater dat eerst door verschillende voorfilters gaat om grove verontreinigingen te verwijderen en wordt vervolgens door een osmosemembraan geperst. Het membraan is het hart van elke osmose-installatie en lijkt op een fijne zeef. Nu komen alleen de watermoleculen door de fijne structuur en kalk, vervuilende stoffen, pesticiden, medicijnresten enz. komen direct in het afvalwater terecht. Het resultaat is het puurste osmosewater direct uit je waterkraan. Met geen enkel ander proces krijgt je 100% kalkvrij leidingwater.

voordelen van osmosewater

Sommige mensen vragen zich af waarom men osmosewater moet drinken en wat het voor mensen doet. Er zijn waarschijnlijk enkele redenen die de sterk toegenomen vraag naar osmosewater in de afgelopen jaren verklaren. De zuiverheid van het water leidt tot een betere en zachtere smaak van je drinkwater. Thee en koffie worden zo een uniek genot! Je bevordert je lichaamsbewustzijn door een gezonder dieet en geeft je lichaam de mogelijkheid om te ontgiften en te zuiveren.

In de toekomst kun je zonder gebotteld tafelwater en moet je niet alleen geen kratten meenemen, maar je kun ook veel geld besparen. Bovendien behouden je verse groenten hun kleur en versheid bij het koken en smaken ze aromatischer. Ijsblokjes zijn helderder en smelten langzamer. Water voor de bereiding van babyvoeding hoeft niet meer apart te worden gekookt, omdat osmosewater al vrij is van alle schadelijke stoffen.

Overigens, als je bezorgd bent dat alle mineralen ook worden verwijderd, kun je je drinkwater opwaarderen door het toevoegen van mineralen en sporenelementen. Dankzij dit zuivere water hoeft je nooit meer te worstelen met de verkalking van potten, waterkokers, koffiemachines, strijkijzers en andere huishoudelijke apparaten.

Osmose water voor allergiepatiënten

Er zijn verschillende toepassingen voor het gebruik van osmosewater. Meestal wordt osmosewater gebruikt om te drinken en voor voeding. Het water smaakt zacht, omdat het volledig zonder kalk uit de kraan komt. Wanneer gewenst kunnen er nog meer mineralen worden toegevoegd door het laten toevoegen van mineralen en sporenelementen. In vergelijking met het kopen van flessenwater kan er veel geld worden bespaard. Maar osmosewater is ook uitstekend geschikt voor het bereiden van voedsel of als basis voor andere dranken, zoals koffie, aromatische thee, sapcentrifuges en nog veel meer. Door de ontgiftende werking kan osmosewater een dieet positief ondersteunen en is het ook geschikt voor allergiepatiënten. Probeer osmosewater voor je haar en lichaamsverzorging. Je huid en haar worden zachter en je hebt minder andere verzorgingsproducten nodig.