Traditionele glasbewassing met emmer en zeem behoort tot het verleden. Maak kennis met de wonderbaarlijke wereld van osmosewater en ervaar streeploze, kristalheldere ramen zonder enige moeite.

Wat is osmosewater?

Osmosewater is gedemineraliseerd water, wat betekent dat vrijwel alle mineralen, zouten en andere onzuiverheden eruit zijn gefilterd. Dit puur H2O wordt verkregen door kraanwater onder hoge druk door een semipermeabel membraan te persen. De onzuiverheden worden tegengehouden, terwijl de watermoleculen er doorheen stromen.

Waarom osmosewater voor het wassen van ramen?

De schoonmaakkracht van osmosewater zit in zijn pure eenvoud. Door de afwezigheid van mineralen en zouten, droogt osmosewater streeploos op. Vlekken, kalkaanslag en zeepresten behoren tot de verleden tijd. U geniet van een glanzend resultaat zonder na te zemen!

De voordelen op een rij:

  • Streeploos opdrogen: Geen kalkaanslag of andere vlekken na het wassen.
  • Geen zeepresten: Osmosewater reinigt zonder zeep, dus geen plakkerige resten die vuil aantrekken.
  • Snel en efficiënt: Ramen wassen met osmosewater gaat sneller en makkelijker.
  • Milieuvriendelijk: Minder gebruik van schoonmaakmiddelen bespaart water en is beter voor het milieu.
  • Veilig: Geen gevaarlijke chemicaliën, dus veilig voor kinderen en huisdieren.

Hoe gebruik je osmosewater voor ramen wassen?

Osmosewater is te verkrijgen via een professionele glazenwasserswinkel zoals GPH Schoonmaakartikelen of door een eigen osmosewatersysteem te installeren. Voor gebruik spoelt u het raam met gedemineraliseerd water. Vervolgens wast u het raam met een zachte doek of washmop die bevochtigd is met osmosewater. Na het wassen spoelt u het raam nogmaals met osmosewater en laat u het opdrogen.

Extra tips

  • Gebruik een telescopische steel voor ramen op hoogte.
  • Werk in kleine secties om strepen te voorkomen.
  • Maak uw ramen schoon op een bewolkte dag om direct zonlicht te vermijden, wat streepvorming kan bevorderen.

Ervaar het verschil met osmosewater

Stap over op osmosewater en ervaar het verschil. Uw ramen zullen stralen als nooit tevoren en u bespaart tijd en moeite. Laat u betoveren door de kracht van puur H2O en geniet van streeploos glanzende ramen die langer schoon blijven.